tel: 0752.143.843
slide torturi personalizate candy bar slide torturi personalizate

Torturi dupa Ocazie


Torturi dupa Continut


Torturi Diversebanner candybar

banner figurine

Tort Metrou

facebook share

Tortul Metrou este un tort incadrat la urmatoarele categorii: de Ciocolata, Martipan, Copii. Tortul Metrou din imagine are o greutate de 4 kg.

140 lei/kg
TVA inclus
Transport Gratuit
De cate kg de TORT am nevoie?
Din experienta noastra, o portie normala de tort nepersonalizat trebuie sa aiba 100-130 gr/invitat. Este o cantitate care ofera echilibru intre o portie suficienta de desert si siguranta ca invitatii vor aprecia tortul la adevarata sa valoare.
Trebuie sa aveti in vedere ca torturile personalizate cantaresc mai mult (din cauza personalizarii) si compozitiile difera prin structura si densitatea lor, facand sa difere greutatea in functie de ingredientele folosite.
Asadar, cand calculam greutatea unui tort vom tine cont de numarul de invitati si compozitia preferata. La cantitatea minim necesara vom stabili impreuna decorul si apoi greutatea si pretul final.
ATENTIE: pentru torturile personalizate - in functie de decorul ales - greutatea acestora se poate chiar dubla!!!

COMPOZITIE Tort Metrou

Blat subtire de pandispan facut in casa. Mousse de ciocolata alba, de ciocolata cu lapte si de ciocolata neagra, Callebaut.

DESPRE Tort Metrou

Copiii isi gasesc intotdeauna pasiuni care reusesc sa ne surprinda. Iata-l pe Mircea, pasionat de trenuri si tot ce misca pe sine, care a primit de ziua lui un tort special: o locomotiva de metrou londonez. Am fost foarte atenti la detalii, stiind ca avem de-a face cu un expert, si am “incarcat-o“ cu trei moussuri diferite de ciocolata.

Se pare ca statia unde a oprit este cea potrivita. Mircea a fost foarte fericit iar compozitia “de vis”, ne-a transmis dupa petrecere. Multumim pentru aprecieri!

Ce pasiuni are copilul tau? Cu ce vrei sa il suprinzi de ziua lui? 
LIVRARE
GRATUITA
in Bucuresti si in imprejurimi
livrare gratuita
TESTEAZA
GRATUIT
orice compozitie de tort
testeaza gratuit
PORTOFOLIU
TORTURI
clienti cu care ne mandrim
portofoliu
Torturile Noastre
Informatii Utile
Newsletter
Vrei sa primesti periodic torturile noi aparute si ofertele speciale? Aboneaza-te acum :
2012 - 2017 © toate drepturile rezervate
www.tortdesign.ro este o marca inregistrata a Bon Humor Cafe
logo syms.ro