tel: 0752.143.843
slide torturi personalizate candy bar slide torturi personalizate

Torturi dupa Ocazie


Torturi dupa Continut


Torturi Diversebanner candybar

banner figurine

Tort Mini Cooper

facebook share

Tortul Mini Cooper este un tort incadrat la urmatoarele categorii: Onomastica, Alcool, de Ciocolata, de Fructe, Martipan, Personalizate. Tortul Mini Cooper din imagine are o greutate de 4 kg.

140 lei/kg
TVA inclus
Transport Gratuit
De cate kg de TORT am nevoie?
Din experienta noastra, o portie normala de tort nepersonalizat trebuie sa aiba 100-130 gr/invitat. Este o cantitate care ofera echilibru intre o portie suficienta de desert si siguranta ca invitatii vor aprecia tortul la adevarata sa valoare.
Trebuie sa aveti in vedere ca torturile personalizate cantaresc mai mult (din cauza personalizarii) si compozitiile difera prin structura si densitatea lor, facand sa difere greutatea in functie de ingredientele folosite.
Asadar, cand calculam greutatea unui tort vom tine cont de numarul de invitati si compozitia preferata. La cantitatea minim necesara vom stabili impreuna decorul si apoi greutatea si pretul final.
ATENTIE: pentru torturile personalizate - in functie de decorul ales - greutatea acestora se poate chiar dubla!!!

COMPOZITIE Tort Mini Cooper

În compozitia Tortului Mini Cooper dragi prieteni sa nu căutati produse petroliere, industriale sau chimice! Folosim numai ingrediente naturale! E drept că, despre un anumit ingredient s-ar putea discuta dacă poate fi folosit drept com

DESPRE Tort Mini Cooper

Tortul Mini Cooper este ultimul model TMW ( Tort Design Motoren-Werke), pe care îl prezentăm cu mândrie la acest faimos Salon Auto. Cea mai inedită inovație este caroseria din pastă de zahăr, cu o durabilitate ieșită din comun, și anume până când cuțitul împarte mașinuța în zeci de delicioase felii. Interiorul este o compozitie fantastica de tort delicios și apetisant, și, cu toate ca diferă în mod evident de interioarele de automobil clasice, pare totusi sa multumească pe deplin fanii motoarelor. Si consumul este extraordinar: O felie de tort de persoană în mai puțin de cinci minute. Si asta pentru că este mmmmm… Propulsia si transmisia sunt si ele inovatoare, pe bază de ciocolata beligiană si Mascarpone italian, demne de cel mai delicios desert.

Deci nu uita sa-ti arati dragostea partenerei sau partenerului daruindu-i un Tort Mini Cooper de la Tort Design, fie el insotit sau nu de o masina originala! 
LIVRARE
GRATUITA
in Bucuresti si in imprejurimi
livrare gratuita
TESTEAZA
GRATUIT
orice compozitie de tort
testeaza gratuit
PORTOFOLIU
TORTURI
clienti cu care ne mandrim
portofoliu
Torturile Noastre
Informatii Utile
Newsletter
Vrei sa primesti periodic torturile noi aparute si ofertele speciale? Aboneaza-te acum :
2012 - 2017 © toate drepturile rezervate
www.tortdesign.ro este o marca inregistrata a Bon Humor Cafe
logo syms.ro