tel: 0752.143.843
slide torturi personalizate candy bar slide torturi personalizate

Torturi dupa Ocazie


Torturi dupa Continut


Torturi Diversebanner candybar

banner figurine

Tort Muffin

facebook share

Tortul Muffin este un tort incadrat la urmatoarele categorii: de Ciocolata, Copii. Tortul Muffin din imagine are o greutate de 4 kg.

140 lei/kg
TVA inclus
Transport Gratuit
De cate kg de TORT am nevoie?
Din experienta noastra, o portie normala de tort nepersonalizat trebuie sa aiba 100-130 gr/invitat. Este o cantitate care ofera echilibru intre o portie suficienta de desert si siguranta ca invitatii vor aprecia tortul la adevarata sa valoare.
Trebuie sa aveti in vedere ca torturile personalizate cantaresc mai mult (din cauza personalizarii) si compozitiile difera prin structura si densitatea lor, facand sa difere greutatea in functie de ingredientele folosite.
Asadar, cand calculam greutatea unui tort vom tine cont de numarul de invitati si compozitia preferata. La cantitatea minim necesara vom stabili impreuna decorul si apoi greutatea si pretul final.
ATENTIE: pentru torturile personalizate - in functie de decorul ales - greutatea acestora se poate chiar dubla!!!

COMPOZITIE Tort Muffin

Blat subtire de pandispan facut in casa, insiropat cu caramel.
 Mousse ciocolata neagra belgiana Callebaut si ciocolata cu lapte.
 Imbracat in pasta de zahar

DESPRE Tort Muffin

Lucrurile simple se dovedesc vesnic elegante si pline de semnificatii. Luam ca exemplu un desert relativ simplu: muffin! Se pregateste aluatul specific, pufos si usor, cu mici accente de ciocolata sau fructe, peste care putem aseza cu grija pasta de zahar in cele mai diverse forme si culori.

 

Pornind de la lucruri simple, putem lasa imaginatia sa creeze adevarate fantezii. Asa s-a nascut tortul Muffin, doar ca l-am atins cu intuitia si talentul specific Tort Design. Briosa e facuta din mousse de ciocolata cu lapte si de ciocolata alba si daca asta nu v-a convins, doar va spunem un mic secret: e plina cu bilute crocante de orez expandat, trase in ciocolata! Asadar fiecare felie va fi o experienta...exploziva!

 

In decor am ramas traditionali, pastrand rolul de eleganta si stil dat de un desert simplu, aparent static. Dar te provocam sa fii surpins cu fiecare muscatura! 
LIVRARE
GRATUITA
in Bucuresti si in imprejurimi
livrare gratuita
TESTEAZA
GRATUIT
orice compozitie de tort
testeaza gratuit
PORTOFOLIU
TORTURI
clienti cu care ne mandrim
portofoliu
Torturile Noastre
Informatii Utile
Newsletter
Vrei sa primesti periodic torturile noi aparute si ofertele speciale? Aboneaza-te acum :
2012 - 2017 © toate drepturile rezervate
www.tortdesign.ro este o marca inregistrata a Bon Humor Cafe
logo syms.ro