tel: 0752.143.843
slide torturi personalizate candy bar slide torturi personalizate

Torturi dupa Ocazie


Torturi dupa Continut


Torturi Diversebanner candybar

banner figurine

Tort Natalia

facebook share

Tortul Natalia este un tort incadrat la urmatoarele categorii: de Ciocolata, de Fructe, Copii. Tortul Natalia din imagine are o greutate de 5 kg.

140 lei/kg
TVA inclus
Transport Gratuit
De cate kg de TORT am nevoie?
Din experienta noastra, o portie normala de tort nepersonalizat trebuie sa aiba 100-130 gr/invitat. Este o cantitate care ofera echilibru intre o portie suficienta de desert si siguranta ca invitatii vor aprecia tortul la adevarata sa valoare.
Trebuie sa aveti in vedere ca torturile personalizate cantaresc mai mult (din cauza personalizarii) si compozitiile difera prin structura si densitatea lor, facand sa difere greutatea in functie de ingredientele folosite.
Asadar, cand calculam greutatea unui tort vom tine cont de numarul de invitati si compozitia preferata. La cantitatea minim necesara vom stabili impreuna decorul si apoi greutatea si pretul final.
ATENTIE: pentru torturile personalizate - in functie de decorul ales - greutatea acestora se poate chiar dubla!!!

COMPOZITIE Tort Natalia

Blat subtire de pandispan facut in casa. Mousse de ciocolata alba cu fructe de padure.

DESPRE Tort Natalia

Pentru fiecare familie botezul este un eveniment special. Pregatit in amanunt de parinti si nasi deopotriva, se dovedeste a fi un moment pe care copilul il traieste prin emotiile tuturor celor implicati. Dar care, peste ani si ani, or sa aiba multe de povestit.

Asa a fost si botezul Nataliei. Un eveniment la care suntem mandri ca am participat cu un tort minunat, cu o compozitie clasica, mousse de ciocolala alba cu fructe de padure si cu un decor superb, cu margarete, multe bulinute, o funda mare roz si o fetita...delicioasa. Si nu a fost doar parerea noastra!

Tu cum iti imaginezi ca ar trebui sa arate tortul perfect pentru evenimentul pe care il organizezi? Contacteaza-ne fara sa ezitare! 
LIVRARE
GRATUITA
in Bucuresti si in imprejurimi
livrare gratuita
TESTEAZA
GRATUIT
orice compozitie de tort
testeaza gratuit
PORTOFOLIU
TORTURI
clienti cu care ne mandrim
portofoliu
Torturile Noastre
Informatii Utile
Newsletter
Vrei sa primesti periodic torturile noi aparute si ofertele speciale? Aboneaza-te acum :
2012 - 2017 © toate drepturile rezervate
www.tortdesign.ro este o marca inregistrata a Bon Humor Cafe
logo syms.ro