tel: 0752.143.843
slide torturi personalizate candy bar slide torturi personalizate

Torturi dupa Ocazie


Torturi dupa Continut


Torturi Diversebanner candybar

banner figurine

Tort Opera

facebook share

Tortul Opera este un tort incadrat la urmatoarele categorii: Aniversare, de Ciocolata. Tortul Opera din imagine are o greutate de 1 kg.

100 lei/kg
TVA inclus
Transport Gratuit
De cate kg de TORT am nevoie?
Din experienta noastra, o portie normala de tort nepersonalizat trebuie sa aiba 100-130 gr/invitat. Este o cantitate care ofera echilibru intre o portie suficienta de desert si siguranta ca invitatii vor aprecia tortul la adevarata sa valoare.
Trebuie sa aveti in vedere ca torturile personalizate cantaresc mai mult (din cauza personalizarii) si compozitiile difera prin structura si densitatea lor, facand sa difere greutatea in functie de ingredientele folosite.
Asadar, cand calculam greutatea unui tort vom tine cont de numarul de invitati si compozitia preferata. La cantitatea minim necesara vom stabili impreuna decorul si apoi greutatea si pretul final.
ATENTIE: pentru torturile personalizate - in functie de decorul ales - greutatea acestora se poate chiar dubla!!!

COMPOZITIE Tort Opera

Trei straturi de Joconde (pandispan din migdale) scaldate in cafea aromata, garnisite m

DESPRE Tort Opera

In orice laborator de cofetarie o sa intrati, o sa gasiti zeci de retete, sute de liste cu ingrediente si mii de trucuri pentru deserturi reusite.

dintre toate, aici va oferim un clasic al cofetariei internationale: Tortul Opera. Un desert minunat, creat de cofetarul sef al unei exclusiviste patiserii pariziene, a primit acest nume din admiratie pentru Opera din Paris.

Legenda spune ca intentia creatorului sau era sa faca o prajitura de care sa te bucuri de fiecare data cand musti din ea. Forma simpla, rectangulara, straturi clar definite intre ele, fin parfum de cafea si migdale, d├ęcor minimalist, doar cu numele scris pe ea sau poate cateva note muzicale, Opera s-a nascut din pasiune si ramane un reper al oricarui laborator de cofetarie. 
LIVRARE
GRATUITA
in Bucuresti si in imprejurimi
livrare gratuita
TESTEAZA
GRATUIT
orice compozitie de tort
testeaza gratuit
PORTOFOLIU
TORTURI
clienti cu care ne mandrim
portofoliu
Torturile Noastre
Informatii Utile
Newsletter
Vrei sa primesti periodic torturile noi aparute si ofertele speciale? Aboneaza-te acum :
2012 - 2017 © toate drepturile rezervate
www.tortdesign.ro este o marca inregistrata a Bon Humor Cafe
logo syms.ro