tel: 0752.143.843
slide torturi personalizate candy bar slide torturi personalizate

Torturi dupa Ocazie


Torturi dupa Continut


Torturi Diversebanner candybar

banner figurine

Tort Paris

facebook share

Tortul Paris este un tort incadrat la urmatoarele categorii: Onomastica, de Ciocolata, Copii, Personalizate. Tortul Paris din imagine are o greutate de 7 kg.

140 lei/kg
TVA inclus
Transport Gratuit
De cate kg de TORT am nevoie?
Din experienta noastra, o portie normala de tort nepersonalizat trebuie sa aiba 100-130 gr/invitat. Este o cantitate care ofera echilibru intre o portie suficienta de desert si siguranta ca invitatii vor aprecia tortul la adevarata sa valoare.
Trebuie sa aveti in vedere ca torturile personalizate cantaresc mai mult (din cauza personalizarii) si compozitiile difera prin structura si densitatea lor, facand sa difere greutatea in functie de ingredientele folosite.
Asadar, cand calculam greutatea unui tort vom tine cont de numarul de invitati si compozitia preferata. La cantitatea minim necesara vom stabili impreuna decorul si apoi greutatea si pretul final.
ATENTIE: pentru torturile personalizate - in functie de decorul ales - greutatea acestora se poate chiar dubla!!!

COMPOZITIE Tort Paris

Compoziția Tortului Paris… cum putea fi alta decât Mousse au Chocolat! Cu pufoasa frișcă franțuzeasca si cu ciocolata neagră …. belgiană…. Da! poate aici este un defect geografic pe Tortul Paris, dar suntem convi

DESPRE Tort Paris

Tortul Paris a fost acceptat cu drag de echipa noastră, care a luat această comandă ca pe o provocare. Iubitoarea mamică a Ioanei Rebecca, care voia să-i spună “La Multi Ani” de Sfântul Ion cu un tort deosebit, ne-a dat mânâ liberă la formă si decor. Noi ne-am propus ca tortul nostru să o impresioneze pe frumoasa Domnișoară la fel de mult ca si metropola de pe marginile Senei. Tortul Paris trebuia sa reflecte splendidul oraș, asa cum il vede o fetiță la frumoasa vârstă de la începutul adolescenței. Este clar că monumentele clasice precum Arc de Triompfe si Tour Eiffel nu vor fi trecut neobservate de Ioana Rebecca, deci nu puteau lipsi în nici un caz de pe tortul nostru. La fel nici trandafirii, simbolul vastelor grădini și parcuri din superbul și îngrijitul Paris nu puteau să nu fie prezente in decor. Parisul este însă si Capitala Distractiei, deci Moulin Rouge nu putea lipsi de pe tort, simbolizând viața de noapte fără egal din Montmartre! dar…. atenție…părințiii nu trebuie să bănuiasca nimic, deci ascundem moara undeva in planul doi al tortului… ssss! Ceea ce nu s-a putut ascunde nici pe tort, nici pe extrasul de card de credit sunt pantofii, perlele si celelalte cadouri luate din Paris, care, asa cum stie deja și Ioana Rebecca este și un excelent oras de Shopping, unde găsești cele mai noi si mai trendy haine și accesorii. Îi urăm și noi un călduros La Mulți Ani din tot sufletul Ioanei Rebecca și dorim să îi fim alături cu torturile noastre în cât mai multe momente fericite din viața ei! 
LIVRARE
GRATUITA
in Bucuresti si in imprejurimi
livrare gratuita
TESTEAZA
GRATUIT
orice compozitie de tort
testeaza gratuit
PORTOFOLIU
TORTURI
clienti cu care ne mandrim
portofoliu
Torturile Noastre
Informatii Utile
Newsletter
Vrei sa primesti periodic torturile noi aparute si ofertele speciale? Aboneaza-te acum :
2012 - 2017 © toate drepturile rezervate
www.tortdesign.ro este o marca inregistrata a Bon Humor Cafe
logo syms.ro