tel: 0752.143.843
slide torturi personalizate candy bar slide torturi personalizate

Torturi dupa Ocazie


Torturi dupa Continut


Torturi Diversebanner candybar

banner figurine

Tort Party Time

facebook share

Tortul Party Time este un tort incadrat la urmatoarele categorii: de Ciocolata, de Fructe, Copii. Tortul Party Time din imagine are o greutate de 10 kg.

140 lei/kg
TVA inclus
Transport Gratuit
De cate kg de TORT am nevoie?
Din experienta noastra, o portie normala de tort nepersonalizat trebuie sa aiba 100-130 gr/invitat. Este o cantitate care ofera echilibru intre o portie suficienta de desert si siguranta ca invitatii vor aprecia tortul la adevarata sa valoare.
Trebuie sa aveti in vedere ca torturile personalizate cantaresc mai mult (din cauza personalizarii) si compozitiile difera prin structura si densitatea lor, facand sa difere greutatea in functie de ingredientele folosite.
Asadar, cand calculam greutatea unui tort vom tine cont de numarul de invitati si compozitia preferata. La cantitatea minim necesara vom stabili impreuna decorul si apoi greutatea si pretul final.
ATENTIE: pentru torturile personalizate - in functie de decorul ales - greutatea acestora se poate chiar dubla!!!

COMPOZITIE Tort Party Time

Blat subtire de pandispan facut in casa. Mouuse de ciocolata alba, mousse de ciocolata neagra si fructe de padure
.

DESPRE Tort Party Time

Sunt momente speciale in viata noastra si am vrea sa le pastram farmecul pentru cat mai mult timp. Copilaria insa nu e doar un moment, o etapa, ci este ea insasi o lume la care ne putem intoarce ori de cat ori vrem.

Iata cum personajele favorite ale tuturor copiilor, indiferent de varsta, s-au strans la un loc s-o serbeze pe Maria. Nu mai putin de sapte personaje, gatite, aranjate, cu dulci acadele, s-au asezat la rand s-o felicite pe sarbatorita. Copii si parinti deopotriva s-au bucurat de un tort vesel, colorat, plin de viata si cu multe fructe.

Pe care din cei de aici ii vrei si tu la ziua ta sau a copilului tau? Ce compozitie preferi, ce mesaj sau poate scena din desenul tau preferat ai vrea sa regasesti pe tort? 
LIVRARE
GRATUITA
in Bucuresti si in imprejurimi
livrare gratuita
TESTEAZA
GRATUIT
orice compozitie de tort
testeaza gratuit
PORTOFOLIU
TORTURI
clienti cu care ne mandrim
portofoliu
Torturile Noastre
Informatii Utile
Newsletter
Vrei sa primesti periodic torturile noi aparute si ofertele speciale? Aboneaza-te acum :
2012 - 2017 © toate drepturile rezervate
www.tortdesign.ro este o marca inregistrata a Bon Humor Cafe
logo syms.ro