tel: 0752.143.843
slide torturi personalizate candy bar slide torturi personalizate

Torturi dupa Ocazie


Torturi dupa Continut


Torturi Diversebanner candybar

banner figurine

Tort Passion

facebook share

Tortul Passion este un tort incadrat la urmatoarele categorii: Aniversare, Onomastica, de Ciocolata, de Fructe. Tortul Passion din imagine are o greutate de 1.5 kg.

130 lei/kg
TVA inclus
Transport Gratuit
De cate kg de TORT am nevoie?
Din experienta noastra, o portie normala de tort nepersonalizat trebuie sa aiba 100-130 gr/invitat. Este o cantitate care ofera echilibru intre o portie suficienta de desert si siguranta ca invitatii vor aprecia tortul la adevarata sa valoare.
Trebuie sa aveti in vedere ca torturile personalizate cantaresc mai mult (din cauza personalizarii) si compozitiile difera prin structura si densitatea lor, facand sa difere greutatea in functie de ingredientele folosite.
Asadar, cand calculam greutatea unui tort vom tine cont de numarul de invitati si compozitia preferata. La cantitatea minim necesara vom stabili impreuna decorul si apoi greutatea si pretul final.
ATENTIE: pentru torturile personalizate - in functie de decorul ales - greutatea acestora se poate chiar dubla!!!

COMPOZITIE Tort Passion

Blat subtire de pandispan facut in casa.Mousse de ciocolata cu lapte, de ciocolata alba belgiana Callebaut, de mango si fructul pasiunii.

DESPRE Tort Passion

Pentru toti cei care apreciaza torturile cu mousse de fructe, tortul Passion este mai mult decat o alegere, e un desert pe care trebuie sa il incerce!

Ciocolata cu lapte, ciocolata alba, pasiune si mango, toate transformate in mousse-uri sunt asezate unele peste altele in straturi inegale. Maiestria vine din proportionalitatea lor, din imbinarea si dimanismul dat de gust, aspect si parfum, din adaosul de bilute crocante de ciocolata si finul strat de jeleu care pare sa le tina incatusate pe toate pana le eliberezi cu fiecare portie.

Tortul Pasion este o alegere perfecta indiferent de ocazie, varsta si gusturi, avand atuu-uri pentru fiecare categorie.

Sa nu uitam ca, la Tort Design, mousse urile nu contin colorant alimentar!!! Culoarea este data de piure din fruct 90% si10 % zahar!!! 
LIVRARE
GRATUITA
in Bucuresti si in imprejurimi
livrare gratuita
TESTEAZA
GRATUIT
orice compozitie de tort
testeaza gratuit
PORTOFOLIU
TORTURI
clienti cu care ne mandrim
portofoliu
Torturile Noastre
Informatii Utile
Newsletter
Vrei sa primesti periodic torturile noi aparute si ofertele speciale? Aboneaza-te acum :
2012 - 2017 © toate drepturile rezervate
www.tortdesign.ro este o marca inregistrata a Bon Humor Cafe
logo syms.ro