tel: 0752.143.843
slide torturi personalizate candy bar slide torturi personalizate

Torturi dupa Ocazie


Torturi dupa Continut


Torturi Diversebanner candybar

banner figurine

Tort Pilot

facebook share

Tortul Pilot este un tort incadrat la urmatoarele categorii: de Botez, de Ciocolata, de Fructe, Martipan, Copii. Tortul Pilot din imagine are o greutate de 10 kg.

140 lei/kg
TVA inclus
Transport Gratuit
De cate kg de TORT am nevoie?
Din experienta noastra, o portie normala de tort nepersonalizat trebuie sa aiba 100-130 gr/invitat. Este o cantitate care ofera echilibru intre o portie suficienta de desert si siguranta ca invitatii vor aprecia tortul la adevarata sa valoare.
Trebuie sa aveti in vedere ca torturile personalizate cantaresc mai mult (din cauza personalizarii) si compozitiile difera prin structura si densitatea lor, facand sa difere greutatea in functie de ingredientele folosite.
Asadar, cand calculam greutatea unui tort vom tine cont de numarul de invitati si compozitia preferata. La cantitatea minim necesara vom stabili impreuna decorul si apoi greutatea si pretul final.
ATENTIE: pentru torturile personalizate - in functie de decorul ales - greutatea acestora se poate chiar dubla!!!

COMPOZITIE Tort Pilot

Blat subtire de pandispan facut in casa, insiropat cu piure de zmeura naturala. Mousse de ciocolata alba belgiana Callebaut, mousse de fistic.

DESPRE Tort Pilot

Parintii lui Sasha au planificat fiecare detaliu pentru ca botezul fiului lor sa fie unul reusit din toate punctele de vedere Invitatii in forma de avioane, plicuri cu stampila de paravion si un tort sa se potriveasca temei alese.

Sasha a imbracat costumul de pilot, s-a urcat in avionul cel mai dulce si din varful tortului si-a facut aparitia la botez in mod spectaculos!

Sigur a fost o petrecere de exceptie! Toti invitatii au fost placut surprinsi, parintii incantati iar Sasha va avea niste fotografii grozave de vazut cand va fi mare. Iar echipa Tort Design a primit cele mai frumoase aprecieri din partea familiei:

"Ne-am dorit un tort cu avioane gustos si colorat si am primit mult mai mult, ne-ati creat un tort extraordinar, a fost un rasfat atat pentru ochii cat si pentru papilele gustative, vesel, colorat, gustos, proaspat, pufos si dulce, pe deplin admirat si savurat de toti cei prezenti la eveniment multumim din suflet pt acest deliciu!!!!!"

Multumim si noi si sa ne vedem si la urmatoarele petreceri! 
LIVRARE
GRATUITA
in Bucuresti si in imprejurimi
livrare gratuita
TESTEAZA
GRATUIT
orice compozitie de tort
testeaza gratuit
PORTOFOLIU
TORTURI
clienti cu care ne mandrim
portofoliu
Torturile Noastre
Informatii Utile
Newsletter
Vrei sa primesti periodic torturile noi aparute si ofertele speciale? Aboneaza-te acum :
2012 - 2017 © toate drepturile rezervate
www.tortdesign.ro este o marca inregistrata a Bon Humor Cafe
logo syms.ro