tel: 0752.143.843
slide torturi personalizate candy bar slide torturi personalizate

Torturi dupa Ocazie


Torturi dupa Continut


Torturi Diversebanner candybar

banner figurine

Tort Plants vs Zombies

facebook share

Tortul Plants vs Zombies este un tort incadrat la urmatoarele categorii: de Ciocolata, de Fructe, Martipan, Copii, Personalizate. Tortul Plants vs Zombies din imagine are o greutate de 7 kg.

140 lei/kg
TVA inclus
Transport Gratuit
De cate kg de TORT am nevoie?
Din experienta noastra, o portie normala de tort nepersonalizat trebuie sa aiba 100-130 gr/invitat. Este o cantitate care ofera echilibru intre o portie suficienta de desert si siguranta ca invitatii vor aprecia tortul la adevarata sa valoare.
Trebuie sa aveti in vedere ca torturile personalizate cantaresc mai mult (din cauza personalizarii) si compozitiile difera prin structura si densitatea lor, facand sa difere greutatea in functie de ingredientele folosite.
Asadar, cand calculam greutatea unui tort vom tine cont de numarul de invitati si compozitia preferata. La cantitatea minim necesara vom stabili impreuna decorul si apoi greutatea si pretul final.
ATENTIE: pentru torturile personalizate - in functie de decorul ales - greutatea acestora se poate chiar dubla!!!

COMPOZITIE Tort Plants vs Zombies

Un blat subtire de pandispan, facut dupa reteta clasica, a bunicii si straturi generoase de mousse de ciocolata Callebaut printre care am strecurat fructe de padure, duci-acrisoare.

DESPRE Tort Plants vs Zombies

Tematicile petrecerilor au incetat demult sa ne mai uimeasca. Si au ca referinte jocuri, personaje de film, vedete reale sau de animatie, personaje reale sau virtuale, toate se regasesc in bogata colectie Tort Design!

Plants vs Zombies este una din tematicile actuale, pe care am gasit interesant si provocator de folosit pentru tot felul de produse cu care ne mandrim. Tort, briose, acadele, turta dulce, cakepops, fursecuri...toatul poate fi decorat extrem de interesant! Dovada stau clientii care se indreapta cu mare incredere inspre noi si pe care nu ii dezamagim niciodata.

Tu ce tematica ai ales pentru evenimentul pe care il organizezi? Cum vrei sa iti iumesti invitatii? Ce fel de tort iti doresti? Te asteptam la Tort Design pentru a ne surprinde. 
LIVRARE
GRATUITA
in Bucuresti si in imprejurimi
livrare gratuita
TESTEAZA
GRATUIT
orice compozitie de tort
testeaza gratuit
PORTOFOLIU
TORTURI
clienti cu care ne mandrim
portofoliu
Torturile Noastre
Informatii Utile
Newsletter
Vrei sa primesti periodic torturile noi aparute si ofertele speciale? Aboneaza-te acum :
2012 - 2017 © toate drepturile rezervate
www.tortdesign.ro este o marca inregistrata a Bon Humor Cafe
logo syms.ro