tel: 0752.143.843
slide torturi personalizate candy bar slide torturi personalizate

Torturi dupa Ocazie


Torturi dupa Continut


Torturi Diversebanner candybar

banner figurine

Tort Prietenii Alexandrei

facebook share

Tortul Prietenii Alexandrei este un tort incadrat la urmatoarele categorii: de Ciocolata, de Fructe, Martipan, Copii, Personalizate. Tortul Prietenii Alexandrei din imagine are o greutate de 4 kg.

140 lei/kg
TVA inclus
Transport Gratuit
De cate kg de TORT am nevoie?
Din experienta noastra, o portie normala de tort nepersonalizat trebuie sa aiba 100-130 gr/invitat. Este o cantitate care ofera echilibru intre o portie suficienta de desert si siguranta ca invitatii vor aprecia tortul la adevarata sa valoare.
Trebuie sa aveti in vedere ca torturile personalizate cantaresc mai mult (din cauza personalizarii) si compozitiile difera prin structura si densitatea lor, facand sa difere greutatea in functie de ingredientele folosite.
Asadar, cand calculam greutatea unui tort vom tine cont de numarul de invitati si compozitia preferata. La cantitatea minim necesara vom stabili impreuna decorul si apoi greutatea si pretul final.
ATENTIE: pentru torturile personalizate - in functie de decorul ales - greutatea acestora se poate chiar dubla!!!

COMPOZITIE Tort Prietenii Alexandrei

Foaie subtire de pandispan si mousse de ciocolata alba cu multe fructe de padure.

DESPRE Tort Prietenii Alexandrei

Copilaria ramane acea perioada din viata in care se leaga cele mai trainice prietenii. Unele dintre ele nici nu par a fi usor de inteles, alte insa, par firesti inca de la inceput.

Vedem cum jucariile capata tot mai multa importanta in activitatile zilnice ale copiilor. Mergem la baie doar insotiti Ratusca, plecam la drum numai cu Minnie, mergem la culcare cu Ursuletul Baloo. Iar pe cele mai indragite, le pastram cu drag toata viata.

Pe aceastea din urma le gasim adesea invitate pe cele mai frumoase torturi. Cum este acesta, pe care s-au intalnit Minnie si Ratusca Pleosc, prietenii Alexandrei! O petrecere pe cinste, unde toti copiii s-au jucat cu personajele "reale"si s-au bucurat de un tort pe gustul lor.

Te invitam la Tort Design sa ne povestesti despre cele mai ciudate prietenii la care ai fost martor si promitem un tort delicios cu ele! 
LIVRARE
GRATUITA
in Bucuresti si in imprejurimi
livrare gratuita
TESTEAZA
GRATUIT
orice compozitie de tort
testeaza gratuit
PORTOFOLIU
TORTURI
clienti cu care ne mandrim
portofoliu
Torturile Noastre
Informatii Utile
Newsletter
Vrei sa primesti periodic torturile noi aparute si ofertele speciale? Aboneaza-te acum :
2012 - 2017 © toate drepturile rezervate
www.tortdesign.ro este o marca inregistrata a Bon Humor Cafe
logo syms.ro