tel: 0752.143.843
slide torturi personalizate candy bar slide torturi personalizate

Torturi dupa Ocazie


Torturi dupa Continut


Torturi Diversebanner candybar

banner figurine

Tort Raspberry Dream

facebook share

Tortul Raspberry Dream este un tort incadrat la urmatoarele categorii: Aniversare, Onomastica, de Ciocolata, de Fructe. Tortul Raspberry Dream din imagine are o greutate de 1.5 kg.

120 lei/kg
TVA inclus
Transport Gratuit
De cate kg de TORT am nevoie?
Din experienta noastra, o portie normala de tort nepersonalizat trebuie sa aiba 100-130 gr/invitat. Este o cantitate care ofera echilibru intre o portie suficienta de desert si siguranta ca invitatii vor aprecia tortul la adevarata sa valoare.
Trebuie sa aveti in vedere ca torturile personalizate cantaresc mai mult (din cauza personalizarii) si compozitiile difera prin structura si densitatea lor, facand sa difere greutatea in functie de ingredientele folosite.
Asadar, cand calculam greutatea unui tort vom tine cont de numarul de invitati si compozitia preferata. La cantitatea minim necesara vom stabili impreuna decorul si apoi greutatea si pretul final.
ATENTIE: pentru torturile personalizate - in functie de decorul ales - greutatea acestora se poate chiar dubla!!!

COMPOZITIE Tort Raspberry Dream

Blat subtire de pandispan facut in casa. Mousse de zmeura cu ciocolata alba belgiana Callebaut si zmeura.

DESPRE Tort Raspberry Dream

Dragi mamici, tatici, bunici! Avem un nou joc - "detectorul de minciuni". De câte ori s-a întâmplat sa fiti în fata unei vitrine sau a unei fotografii cu un desert aparent delicios, dar de un roz ireal ?De câte ori ati ocolit raspunsul la întrebarea "De ce nu îl luam pe acesta?" ? siind ca raspunsul "Nu are cum sa fie sanatos!" nu o sa fie satisfacator?!

Tort Design te învata cum se pot demola miturile: Raspberry Dream, tort de zmeura sanatos si delicios. Se ia un blat clasic, ca cel facut de bunica, un strat de sos de zmeura proaspete, parfumate si un strop elegant de zahar, apoi mousse din cea mai fina ciocolata, un brâu de frisca si un zâmbet de copil în miez de vara.

Decoratiunile ... infinite, ocaziile ... nelimitate, laudele... nesfârsite, impresia ... de neuitat, marturiile ... de necrezut, bucuria din ochii celor cu care îl ămparti ... imposibil de cumparat!

Fa-ti o bucurie si rasfata-te cu un desert ce rivalizeaza cu orice vis al copilariei! Lasa o zmeura sa te mângâie cum nici n-ai banuit ca ar putea sa o faca! Lasa-ti gustul rasfatat de Tort Design! Ai încredere în prospetimea si calitatea produselor fara concurenta!

Fa-te REMARCAT! 
LIVRARE
GRATUITA
in Bucuresti si in imprejurimi
livrare gratuita
TESTEAZA
GRATUIT
orice compozitie de tort
testeaza gratuit
PORTOFOLIU
TORTURI
clienti cu care ne mandrim
portofoliu
Torturile Noastre
Informatii Utile
Newsletter
Vrei sa primesti periodic torturile noi aparute si ofertele speciale? Aboneaza-te acum :
2012 - 2017 © toate drepturile rezervate
www.tortdesign.ro este o marca inregistrata a Bon Humor Cafe
logo syms.ro