tel: 0752.143.843
slide torturi personalizate candy bar slide torturi personalizate

Torturi dupa Ocazie


Torturi dupa Continut


Torturi Diversebanner candybar

banner figurine

Tort Rechin

facebook share

Tortul Rechin este un tort incadrat la urmatoarele categorii: de Ciocolata, de Fructe, Martipan, Copii. Tortul Rechin din imagine are o greutate de 5 kg.

140 lei/kg
TVA inclus
Transport Gratuit
De cate kg de TORT am nevoie?
Din experienta noastra, o portie normala de tort nepersonalizat trebuie sa aiba 100-130 gr/invitat. Este o cantitate care ofera echilibru intre o portie suficienta de desert si siguranta ca invitatii vor aprecia tortul la adevarata sa valoare.
Trebuie sa aveti in vedere ca torturile personalizate cantaresc mai mult (din cauza personalizarii) si compozitiile difera prin structura si densitatea lor, facand sa difere greutatea in functie de ingredientele folosite.
Asadar, cand calculam greutatea unui tort vom tine cont de numarul de invitati si compozitia preferata. La cantitatea minim necesara vom stabili impreuna decorul si apoi greutatea si pretul final.
ATENTIE: pentru torturile personalizate - in functie de decorul ales - greutatea acestora se poate chiar dubla!!!

COMPOZITIE Tort Rechin

Blat subtire de pandispan facut in casa.
 Mousse de ciocolata belgiana Callebaut neagra, ciocolata alba si mousse de capsuni. 


DESPRE Tort Rechin

Un tort pentru toti iubitorii de senzatii tari, de fantastic si de aventura. Greu de crezut ca se poate crea un spectacol atat de surprinzator folosind doar ingrediente dulci si savuroase precum ciocolata si fructele.

Inspirat initial din cateva imagini alese cu grija de pe internet, reactia celor care l-au vazut ne-au dat certitudinea ca am facut o treaba buna! Tortul Rechin a iesit spectaculos si plin de culoare. Sarbatoritului i-a placut atat de mult incat a exclamat: “Sa-l papam pe rechin!” Asadar, chiar si celor carora li se poate parea ca e la limita dintre surpindere dulce si horror, garantam o reactie pe masura din partea tuturor celor cu care il vor imparti.

Combinatia dintre moussurile de ciocolata si fructele alese dau garantia unui tort dulce, gustos si sanatos. Iar un lucru extrem de important este ca moussul de capsuni poate fi cu usurinta inlocuit sau de ce nu, combinat cu cel de zmeura, oferind astfel satisfactie tuturor iubitorilor de natural si proaspat. 
LIVRARE
GRATUITA
in Bucuresti si in imprejurimi
livrare gratuita
TESTEAZA
GRATUIT
orice compozitie de tort
testeaza gratuit
PORTOFOLIU
TORTURI
clienti cu care ne mandrim
portofoliu
Torturile Noastre
Informatii Utile
Newsletter
Vrei sa primesti periodic torturile noi aparute si ofertele speciale? Aboneaza-te acum :
2012 - 2017 © toate drepturile rezervate
www.tortdesign.ro este o marca inregistrata a Bon Humor Cafe
logo syms.ro