tel: 0752.143.843
slide torturi personalizate candy bar slide torturi personalizate

Torturi dupa Ocazie


Torturi dupa Continut


Torturi Diversebanner candybar

banner figurine

Tort Rochia Cenusaresei

facebook share

Tortul Rochia Cenusaresei este un tort incadrat la urmatoarele categorii: de Ciocolata, de Fructe, Martipan, Copii, Personalizate. Tortul Rochia Cenusaresei din imagine are o greutate de 7 kg.

140 lei/kg
TVA inclus
Transport Gratuit
De cate kg de TORT am nevoie?
Din experienta noastra, o portie normala de tort nepersonalizat trebuie sa aiba 100-130 gr/invitat. Este o cantitate care ofera echilibru intre o portie suficienta de desert si siguranta ca invitatii vor aprecia tortul la adevarata sa valoare.
Trebuie sa aveti in vedere ca torturile personalizate cantaresc mai mult (din cauza personalizarii) si compozitiile difera prin structura si densitatea lor, facand sa difere greutatea in functie de ingredientele folosite.
Asadar, cand calculam greutatea unui tort vom tine cont de numarul de invitati si compozitia preferata. La cantitatea minim necesara vom stabili impreuna decorul si apoi greutatea si pretul final.
ATENTIE: pentru torturile personalizate - in functie de decorul ales - greutatea acestora se poate chiar dubla!!!

COMPOZITIE Tort Rochia Cenusaresei

Blat insiropat. Crema ganaj de ciocolata alba cu fructe de padure. O compozitie speciala, stabila pentru a putea rezista in afara frigiderului.

DESPRE Tort Rochia Cenusaresei

Cu totii stim ca povestile copilariei nu sunt doar pentru copii!... Ca ne place sau nu, trebuie sa recunoastem ca o parte din frumusetea, farmecul, inocenta si mai ales personajele lor ne urmaresc ca o umbra frumoasa si protectoare a copilariei. Si cinste celor care recunosc asta!

Iata un tort care a vrut sa rapeasca pentru un moment doar minunile facute de nasa Cenusaresei. Rochia superba, 3D, din tort de ciocolata alba cu fructe de padure, si caleasca au asteptat-o pe Andreea de ziua ei. Candoare dulce si talent desavarsit! Doar de la Tort Design. 
LIVRARE
GRATUITA
in Bucuresti si in imprejurimi
livrare gratuita
TESTEAZA
GRATUIT
orice compozitie de tort
testeaza gratuit
PORTOFOLIU
TORTURI
clienti cu care ne mandrim
portofoliu
Torturile Noastre
Informatii Utile
Newsletter
Vrei sa primesti periodic torturile noi aparute si ofertele speciale? Aboneaza-te acum :
2012 - 2017 © toate drepturile rezervate
www.tortdesign.ro este o marca inregistrata a Bon Humor Cafe
logo syms.ro