tel: 0752.143.843
slide torturi personalizate candy bar slide torturi personalizate

Torturi dupa Ocazie


Torturi dupa Continut


Torturi Diversebanner candybar

banner figurine

Tort Rock and Roll

facebook share

Tortul Rock and Roll este un tort incadrat la urmatoarele categorii: de Ciocolata, de Fructe, Martipan, Personalizate. Tortul Rock and Roll din imagine are o greutate de 10 kg.

140 lei/kg
TVA inclus
Transport Gratuit
De cate kg de TORT am nevoie?
Din experienta noastra, o portie normala de tort nepersonalizat trebuie sa aiba 100-130 gr/invitat. Este o cantitate care ofera echilibru intre o portie suficienta de desert si siguranta ca invitatii vor aprecia tortul la adevarata sa valoare.
Trebuie sa aveti in vedere ca torturile personalizate cantaresc mai mult (din cauza personalizarii) si compozitiile difera prin structura si densitatea lor, facand sa difere greutatea in functie de ingredientele folosite.
Asadar, cand calculam greutatea unui tort vom tine cont de numarul de invitati si compozitia preferata. La cantitatea minim necesara vom stabili impreuna decorul si apoi greutatea si pretul final.
ATENTIE: pentru torturile personalizate - in functie de decorul ales - greutatea acestora se poate chiar dubla!!!

COMPOZITIE Tort Rock and Roll

Blat subtire de pandispan facut in casa.
Mousse ciocolata belgiana Callebaut neagra, cu visine in vin de Porto, mousse de ciocolata alba cu scortisoara. Compozitie Symphony. 


DESPRE Tort Rock and Roll

Cand o reteta atat de dulce si armonioasa se aseza ca o simfonie in fata ta, posibilitatile de pesonalizare sunt infinite. Iata o varianta pe placul celor pentru care rafinamentul si calitatea dau mereu rezultate remarcabile.

Un ring de dans obisnuit, o surpriza dulce ca o fotografie decupata din anii 50-60, doua personaje delicate si dinamice au facut deliciul celor care si-au imaginat acest tort. Noi doar l-am “asezat”, am dat culoare, gust si l-am livrat! De restul petrecerii s-au ocupat organizatorii.

Compozitia este una sofisticata si extrem de apreciata. Fie ca e de la “robustetea” visinelor imprietenite cu vinul de Porto, fie de la profunzimea scortisoarei, Tortul Symphony are intotdeuana succes. Tu cum ti l-ai dori personalizat? 
LIVRARE
GRATUITA
in Bucuresti si in imprejurimi
livrare gratuita
TESTEAZA
GRATUIT
orice compozitie de tort
testeaza gratuit
PORTOFOLIU
TORTURI
clienti cu care ne mandrim
portofoliu
Torturile Noastre
Informatii Utile
Newsletter
Vrei sa primesti periodic torturile noi aparute si ofertele speciale? Aboneaza-te acum :
2012 - 2017 © toate drepturile rezervate
www.tortdesign.ro este o marca inregistrata a Bon Humor Cafe
logo syms.ro