tel: 0752.143.843
slide torturi personalizate candy bar slide torturi personalizate

Torturi dupa Ocazie


Torturi dupa Continut


Torturi Diversebanner candybar

banner figurine

Tort Scuba Diving

facebook share

Tortul Scuba Diving este un tort incadrat la urmatoarele categorii: de Ciocolata, de Fructe, Martipan, Copii, Personalizate. Tortul Scuba Diving din imagine are o greutate de 4 kg.

140 lei/kg
TVA inclus
Transport Gratuit
De cate kg de TORT am nevoie?
Din experienta noastra, o portie normala de tort nepersonalizat trebuie sa aiba 100-130 gr/invitat. Este o cantitate care ofera echilibru intre o portie suficienta de desert si siguranta ca invitatii vor aprecia tortul la adevarata sa valoare.
Trebuie sa aveti in vedere ca torturile personalizate cantaresc mai mult (din cauza personalizarii) si compozitiile difera prin structura si densitatea lor, facand sa difere greutatea in functie de ingredientele folosite.
Asadar, cand calculam greutatea unui tort vom tine cont de numarul de invitati si compozitia preferata. La cantitatea minim necesara vom stabili impreuna decorul si apoi greutatea si pretul final.
ATENTIE: pentru torturile personalizate - in functie de decorul ales - greutatea acestora se poate chiar dubla!!!

COMPOZITIE Tort Scuba Diving

Mousse fin de ciocolata Callebaut asezat cu grija peste o foaie subtire de pandispan. Si pentru ca gustul sa fie desavarsit, am adaugat multe fructe dulci- acrisoare.

DESPRE Tort Scuba Diving

Pasiunile intotdeauna si-au gasit loc in lista noastra de decoruri. Si cu cat sunt mai interesante, mai neobisnuite sau exclusiviste, cu atat s-au potrivit mai bine torturilor si petrecerilor.

Scuba diving este ceva inedit, inseamna aventura, adrenalina si multe lucruri interesante de povestit mai apoi prietenilor. Asa ca, de ce sa nu se regasesca si in tematica petrecerilor?

Hai la Tort Design sa ne povestesti ce pasiuni ai, iar noi iti cream cel mai interesant tort! Doar pentru tine! Unic, asa cum esti tu! 
LIVRARE
GRATUITA
in Bucuresti si in imprejurimi
livrare gratuita
TESTEAZA
GRATUIT
orice compozitie de tort
testeaza gratuit
PORTOFOLIU
TORTURI
clienti cu care ne mandrim
portofoliu
Torturile Noastre
Informatii Utile
Newsletter
Vrei sa primesti periodic torturile noi aparute si ofertele speciale? Aboneaza-te acum :
2012 - 2017 © toate drepturile rezervate
www.tortdesign.ro este o marca inregistrata a Bon Humor Cafe
logo syms.ro