tel: 0752.143.843
slide torturi personalizate candy bar slide torturi personalizate

Torturi dupa Ocazie


Torturi dupa Continut


Torturi Diversebanner candybar

banner figurine

Tort Service

facebook share

Tortul Service este un tort incadrat la urmatoarele categorii: de Ciocolata, de Fructe, Corporate, Personalizate. Tortul Service din imagine are o greutate de 10 kg.

140 lei/kg
TVA inclus
Transport Gratuit
De cate kg de TORT am nevoie?
Din experienta noastra, o portie normala de tort nepersonalizat trebuie sa aiba 100-130 gr/invitat. Este o cantitate care ofera echilibru intre o portie suficienta de desert si siguranta ca invitatii vor aprecia tortul la adevarata sa valoare.
Trebuie sa aveti in vedere ca torturile personalizate cantaresc mai mult (din cauza personalizarii) si compozitiile difera prin structura si densitatea lor, facand sa difere greutatea in functie de ingredientele folosite.
Asadar, cand calculam greutatea unui tort vom tine cont de numarul de invitati si compozitia preferata. La cantitatea minim necesara vom stabili impreuna decorul si apoi greutatea si pretul final.
ATENTIE: pentru torturile personalizate - in functie de decorul ales - greutatea acestora se poate chiar dubla!!!

COMPOZITIE Tort Service

Blat subtire de pandispan facut in casa. 
Mousse de ciocolata alba Callebaut cu delicioase amarene Fabbri si de ciocolata alba.

DESPRE Tort Service

Tuturor barbatilor le place sa mestereasca la masini si majoritatea au impresia ca se si pricep! Dar oare ce ar spune daca ar putea sa mearga la un service unde lucreaza numai femei frumoase? Probabil nici nu ar avea mare importanta daca au reusit sa repare vreo masina sau nu!

La Gabi Service am intalnit numai fete dulci, frumoase si vesele, care stiu cum sa-si faca seful fericit! Asezate confortabil pe o reteta noua, o compozitie cu mai multe tipuri de ciocolata si delicioasele amarene Fabbri, toate par fericite. Imbracate ca pentru distractie, nu pentru o zi de lucru, te asteapta si pe tine. Nu-i asa ca vrei sa ajungi si tu acolo cu masina?

Tu ce fantezii ai sau pe cine ai vrea sa surprinzi cu o idee nastrusnica? Povesteste-ne si te ajutam sa faci o surpriza pe cinste! 
LIVRARE
GRATUITA
in Bucuresti si in imprejurimi
livrare gratuita
TESTEAZA
GRATUIT
orice compozitie de tort
testeaza gratuit
PORTOFOLIU
TORTURI
clienti cu care ne mandrim
portofoliu
Torturile Noastre
Informatii Utile
Newsletter
Vrei sa primesti periodic torturile noi aparute si ofertele speciale? Aboneaza-te acum :
2012 - 2017 © toate drepturile rezervate
www.tortdesign.ro este o marca inregistrata a Bon Humor Cafe
logo syms.ro