tel: 0752.143.843
slide torturi personalizate candy bar slide torturi personalizate

Torturi dupa Ocazie


Torturi dupa Continut


Torturi Diversebanner candybar

banner figurine

Tort Spiderman si Rapunzel

facebook share

Tortul Spiderman si Rapunzel este un tort incadrat la urmatoarele categorii: de Ciocolata, de Fructe, Martipan, Copii. Tortul Spiderman si Rapunzel din imagine are o greutate de 8 kg.

140 lei/kg
TVA inclus
Transport Gratuit
De cate kg de TORT am nevoie?
Din experienta noastra, o portie normala de tort nepersonalizat trebuie sa aiba 100-130 gr/invitat. Este o cantitate care ofera echilibru intre o portie suficienta de desert si siguranta ca invitatii vor aprecia tortul la adevarata sa valoare.
Trebuie sa aveti in vedere ca torturile personalizate cantaresc mai mult (din cauza personalizarii) si compozitiile difera prin structura si densitatea lor, facand sa difere greutatea in functie de ingredientele folosite.
Asadar, cand calculam greutatea unui tort vom tine cont de numarul de invitati si compozitia preferata. La cantitatea minim necesara vom stabili impreuna decorul si apoi greutatea si pretul final.
ATENTIE: pentru torturile personalizate - in functie de decorul ales - greutatea acestora se poate chiar dubla!!!

COMPOZITIE Tort Spiderman si Rapunzel

Blat facut in casa, mousse de ciocolata belgiana Callebaut alba cu fructe de padure, mousse de ciocolata belgiana Callebaut neagra.

DESPRE Tort Spiderman si Rapunzel

Parintii care au norocul sa aiba gemeni stiu cat e de greu sa ii impaci pe ambii tinand cont de personalitatile si preferintele lor. Dar daca vorbim despre fata si baiat...totul se complica si mai mult!

Iata ca noi am reusit cu un singur tort. Si nu cu unul oarecare, ci unul special, cu doua personaje pe cat de diferite pe atat de frumoase. La doar 6 ani, Vanessa stie deja ca preferata ei este Rapunzel, in timp ce Andrei "se da in vant" dupa Spiderman. Povesti diferite, aventuri fantastice, dar din timpuri diferite, trebuia sa le surprindem pe amandoua intr-un "super-tort".

Rezultatul a iesit de nota 10. Pe palatul legendar al printesei stau zgaraie norii pe care se catara Spiderman. Tu ce provocare ai putea aduce cofetarilor de la Tort Design? te asteptam! 
LIVRARE
GRATUITA
in Bucuresti si in imprejurimi
livrare gratuita
TESTEAZA
GRATUIT
orice compozitie de tort
testeaza gratuit
PORTOFOLIU
TORTURI
clienti cu care ne mandrim
portofoliu
Torturile Noastre
Informatii Utile
Newsletter
Vrei sa primesti periodic torturile noi aparute si ofertele speciale? Aboneaza-te acum :
2012 - 2017 © toate drepturile rezervate
www.tortdesign.ro este o marca inregistrata a Bon Humor Cafe
logo syms.ro