tel: 0752.143.843
slide torturi personalizate candy bar slide torturi personalizate

Torturi dupa Ocazie


Torturi dupa Continut


Torturi Diversebanner candybar

banner figurine

Tort Sponge Bob

facebook share

Tortul Sponge Bob este un tort incadrat la urmatoarele categorii: Onomastica, de Ciocolata, de Fructe, Martipan, Copii, Personalizate. Tortul Sponge Bob din imagine are o greutate de 7.5 kg.

140 lei/kg
TVA inclus
Transport Gratuit
De cate kg de TORT am nevoie?
Din experienta noastra, o portie normala de tort nepersonalizat trebuie sa aiba 100-130 gr/invitat. Este o cantitate care ofera echilibru intre o portie suficienta de desert si siguranta ca invitatii vor aprecia tortul la adevarata sa valoare.
Trebuie sa aveti in vedere ca torturile personalizate cantaresc mai mult (din cauza personalizarii) si compozitiile difera prin structura si densitatea lor, facand sa difere greutatea in functie de ingredientele folosite.
Asadar, cand calculam greutatea unui tort vom tine cont de numarul de invitati si compozitia preferata. La cantitatea minim necesara vom stabili impreuna decorul si apoi greutatea si pretul final.
ATENTIE: pentru torturile personalizate - in functie de decorul ales - greutatea acestora se poate chiar dubla!!!

COMPOZITIE Tort Sponge Bob

Compozitia tortului Sponge Bob a fost special aleasa de către Elisabeta, care cunoaște bin

DESPRE Tort Sponge Bob

Tortul Sponge Bob Square Pants este, desigur, un tort inspirat din faimoasa serie de desene animate, dar Designerul lui a fost Elisabeta, care a împlinit 7 ani și a fost atât arhitecta cât si beneficiara propriului ei tort. Astfel, Sponge Bob, Patrick, Gary si toata lumea lor din jurul casei Ananas de pe fundul atolului Bikini, au fost prezenți pe tort pentru a-i ura La Multi Ani Elisabetei. Dar să ne oprim si sa analizăm putin designul deosebit al micutei: Deasupra tortului troneaza casa Ananas, casa lui Sponge Bob, care este un fel de centru al universului acestei lumi fantastice in care se petrec atâtea incredibile aventuri. Sponge Bob nu este însă acasă, este un etaj de tort mai jos, la restaurantul Crusty Crab, și asa cum îl cunoașteti face precis o șotie, o poznă, sau o farsă cuiva, pentru că nu este la locul lui, in bucătărie, ci s-a suit deasupra intrării. Patrick, prietenul lui Sponge Bob nu tocmai inteligent, dar plin de candoare, este si el în fața restaurantului și îl caută din priviri. De asemenea melcul de companie, Garry este în căutarea stăpânului său drag, si se uită după el în lungul și în latul bazei tortului. Dar nu îl vede, pentru că Sponge Bob este cocoțat pe restaurant. De acolo de sus el îi salută cu mâinile lui galbene pe toți invitații Elisabetei, îndemnându-i să se bucure împreună de frumoasa zi de naștere. Si noi îi urăm din adâncul inimii numai fericire si multe bucurii si sperăm să-i îndulcim cât mai multe zile de naștere și alte evenimente fericite cu torturile noastre! 
LIVRARE
GRATUITA
in Bucuresti si in imprejurimi
livrare gratuita
TESTEAZA
GRATUIT
orice compozitie de tort
testeaza gratuit
PORTOFOLIU
TORTURI
clienti cu care ne mandrim
portofoliu
Torturile Noastre
Informatii Utile
Newsletter
Vrei sa primesti periodic torturile noi aparute si ofertele speciale? Aboneaza-te acum :
2012 - 2017 © toate drepturile rezervate
www.tortdesign.ro este o marca inregistrata a Bon Humor Cafe
logo syms.ro