tel: 0752.143.843
slide torturi personalizate candy bar slide torturi personalizate

Torturi dupa Ocazie


Torturi dupa Continut


Torturi Diversebanner candybar

banner figurine

Tort Stracciatella

facebook share

Tortul Stracciatella este un tort incadrat la urmatoarele categorii: Aniversare, de Ciocolata. Tortul Stracciatella din imagine are o greutate de 1.5 kg.

100 lei/kg
TVA inclus
Transport Gratuit
De cate kg de TORT am nevoie?
Din experienta noastra, o portie normala de tort nepersonalizat trebuie sa aiba 100-130 gr/invitat. Este o cantitate care ofera echilibru intre o portie suficienta de desert si siguranta ca invitatii vor aprecia tortul la adevarata sa valoare.
Trebuie sa aveti in vedere ca torturile personalizate cantaresc mai mult (din cauza personalizarii) si compozitiile difera prin structura si densitatea lor, facand sa difere greutatea in functie de ingredientele folosite.
Asadar, cand calculam greutatea unui tort vom tine cont de numarul de invitati si compozitia preferata. La cantitatea minim necesara vom stabili impreuna decorul si apoi greutatea si pretul final.
ATENTIE: pentru torturile personalizate - in functie de decorul ales - greutatea acestora se poate chiar dubla!!!

COMPOZITIE Tort Stracciatella

Compoziția tortului Stracciatella dorește să aducă pe masa ta, faimoasa rețetă italiană din Bergamo mijlocului de secol 20, care este dulce, cremoasa, ciocolatie si crocantă în același timp, o adevarată simfonie pent

DESPRE Tort Stracciatella

Tortul Stracciatella este gândit ca un răsafăț la început de primăvară pentru papilele gustative. Este un tort care aduce pe farfuria ta celebrul gust clasic, creat in frumosul oraș Bergamo din Italia încă din anii 60 ai secolului trecut. Chiar dacă nu ai mai mâncat un Tort Straciatella până acum, îmbinarea dintre Fior di Latte si bucățele crocante de ciocolată neagră te va fi fascinat deja, și suntem convinși că vă te vei bucura să regăsești acestă rețetă și în tortul tău, cu care sigur îți vei încânta invitații. Lasă-te fermecat de delicioasa creatie a gastronomiei mediteraneene redescoperită și repusă intr-o forma irezistibilă, dulce, cremoasă si crocantă in acelasi timp, aspecte care îi dau o distincție greu de descris în cuvinte, și pe care de abia așteptăm să o guști.

Nu mai sta pe gânduri, comandă acum un deliciu clasic pentru toată familia. Ai sa-i vezi pe toti incântați și bucuroși, savurându-și felia lor de tort. Dar, mare atenție! Să fie destul, pentru că precis vor mai cere încă una sau chiar două felii! 
LIVRARE
GRATUITA
in Bucuresti si in imprejurimi
livrare gratuita
TESTEAZA
GRATUIT
orice compozitie de tort
testeaza gratuit
PORTOFOLIU
TORTURI
clienti cu care ne mandrim
portofoliu
Torturile Noastre
Informatii Utile
Newsletter
Vrei sa primesti periodic torturile noi aparute si ofertele speciale? Aboneaza-te acum :
2012 - 2017 © toate drepturile rezervate
www.tortdesign.ro este o marca inregistrata a Bon Humor Cafe
logo syms.ro