tel: 0752.143.843
slide torturi personalizate candy bar slide torturi personalizate

Torturi dupa Ocazie


Torturi dupa Continut


Torturi Diversebanner candybar

banner figurine

Tort Sweet 15

facebook share

Tortul Sweet 15 este un tort incadrat la urmatoarele categorii: de Ciocolata, de Fructe, Martipan, Nuca, Copii, Personalizate. Tortul Sweet 15 din imagine are o greutate de 10 kg.

140 lei/kg
TVA inclus
Transport Gratuit
De cate kg de TORT am nevoie?
Din experienta noastra, o portie normala de tort nepersonalizat trebuie sa aiba 100-130 gr/invitat. Este o cantitate care ofera echilibru intre o portie suficienta de desert si siguranta ca invitatii vor aprecia tortul la adevarata sa valoare.
Trebuie sa aveti in vedere ca torturile personalizate cantaresc mai mult (din cauza personalizarii) si compozitiile difera prin structura si densitatea lor, facand sa difere greutatea in functie de ingredientele folosite.
Asadar, cand calculam greutatea unui tort vom tine cont de numarul de invitati si compozitia preferata. La cantitatea minim necesara vom stabili impreuna decorul si apoi greutatea si pretul final.
ATENTIE: pentru torturile personalizate - in functie de decorul ales - greutatea acestora se poate chiar dubla!!!

COMPOZITIE Tort Sweet 15

Blat subtire facut in casa. Crema de ciocolata parfait neagra, belgiana Callebaut, nuci caramelizate, ciocolata alba si visine.

DESPRE Tort Sweet 15

O varsta frumoasa ca aceea de 15 ani nu trebuie sa treaca fara o petrecere pe masura. Iata un tort care ar face mandra orice adolescenta care isi invita la ziua ei toate prietenele.

Culorile au fost special alese pentru a capta inocenta varstei, florile pentru puritatea si perfectiunea lor, iar personajele...cui nu i-ar placea o serenada in asa o zi speciala? Indiferent de compozitie, de tema petrecerii, de culorile sau personajele favorite, provoaca-ne si venim cu cea mai buna variata de tort. Nu numai ca iti surprinzi invitatii intr-un mod placut, dar iti transformi petrecerea in "the best party ever"!... Ce zici?! 
LIVRARE
GRATUITA
in Bucuresti si in imprejurimi
livrare gratuita
TESTEAZA
GRATUIT
orice compozitie de tort
testeaza gratuit
PORTOFOLIU
TORTURI
clienti cu care ne mandrim
portofoliu
Torturile Noastre
Informatii Utile
Newsletter
Vrei sa primesti periodic torturile noi aparute si ofertele speciale? Aboneaza-te acum :
2012 - 2017 © toate drepturile rezervate
www.tortdesign.ro este o marca inregistrata a Bon Humor Cafe
logo syms.ro