tel: 0752.143.843
slide torturi personalizate candy bar slide torturi personalizate

Torturi dupa Ocazie


Torturi dupa Continut


Torturi Diversebanner candybar

banner figurine

Tort T-Rex

facebook share

Tortul T-Rex este un tort incadrat la urmatoarele categorii: de Ciocolata, Copii, Personalizate. Tortul T-Rex din imagine are o greutate de 4 kg.

140 lei/kg
TVA inclus
Transport Gratuit
De cate kg de TORT am nevoie?
Din experienta noastra, o portie normala de tort nepersonalizat trebuie sa aiba 100-130 gr/invitat. Este o cantitate care ofera echilibru intre o portie suficienta de desert si siguranta ca invitatii vor aprecia tortul la adevarata sa valoare.
Trebuie sa aveti in vedere ca torturile personalizate cantaresc mai mult (din cauza personalizarii) si compozitiile difera prin structura si densitatea lor, facand sa difere greutatea in functie de ingredientele folosite.
Asadar, cand calculam greutatea unui tort vom tine cont de numarul de invitati si compozitia preferata. La cantitatea minim necesara vom stabili impreuna decorul si apoi greutatea si pretul final.
ATENTIE: pentru torturile personalizate - in functie de decorul ales - greutatea acestora se poate chiar dubla!!!

COMPOZITIE Tort T-Rex

Tortul T- Rex ar fi trebuit s

DESPRE Tort T-Rex

Tortul T-Rex doar pare un tort, dar este de materializarea tridimensionala a unei holograme autentice a junglei cretacice de acum sapte zeci de milioane de ani. Pentru acest tort, la rugamintea lui Calin, am pus toata tehnologia la treaba, care ne sta la dispozitie la Tort Design. Am activat Holograful Subatomic de Micsorare (HSM) cu care capturam forme reale si fantastice, manipuland apoi campul cuantic pentru a le trasforma in figurine si decoruri de tort. Am legat apoi HSM-ul la Masina Timpului (MT), pe care o folosim atunci cand se acumuleaza multe comenzi de tort care trebuie livrate in acelasi timp. Am programat MT-ul sa ne duca in Cretacic si cu HSM-ul am imortalizat padurea mezozoica si pe locuitorul ei cel mai feroce, Tyranosaurus Rex, apoi, odata intorsi inapoi in 2015 cu MT-ul, am micsorat si rematerializat in forma de tort, cele hologramizate cu HSM-ul. Simplu! Nu….?

Ha! Ha!…..Da, dragi prieteni, uneori ne-am dori si HSM-ul si Masina Timpului, dar e mult mai bine ca nu le avem de fapt la Tort Design. Pentru ca in locul lor avem Imaginatia Clientilor (IC), Pasiunea Noastra pentru Bun si Frumos (PNBF) si Priceputele Maini ale Fetelor Noastre de la Tort Design (PMFNTD). IC impreuna cu PNBF si cu PMFNTD transforma ingrediente de top in cele mai delicioase si mai frumoase torturi. 
LIVRARE
GRATUITA
in Bucuresti si in imprejurimi
livrare gratuita
TESTEAZA
GRATUIT
orice compozitie de tort
testeaza gratuit
PORTOFOLIU
TORTURI
clienti cu care ne mandrim
portofoliu
Torturile Noastre
Informatii Utile
Newsletter
Vrei sa primesti periodic torturile noi aparute si ofertele speciale? Aboneaza-te acum :
2012 - 2017 © toate drepturile rezervate
www.tortdesign.ro este o marca inregistrata a Bon Humor Cafe
logo syms.ro