tel: 0752.143.843
slide torturi personalizate candy bar slide torturi personalizate

Torturi dupa Ocazie


Torturi dupa Continut


Torturi Diversebanner candybar

banner figurine

Tort Tanc

facebook share

Tortul Tanc este un tort incadrat la urmatoarele categorii: de Ciocolata, de Fructe, Copii, Personalizate. Tortul Tanc din imagine are o greutate de 7 kg.

140 lei/kg
TVA inclus
Transport Gratuit
De cate kg de TORT am nevoie?
Din experienta noastra, o portie normala de tort nepersonalizat trebuie sa aiba 100-130 gr/invitat. Este o cantitate care ofera echilibru intre o portie suficienta de desert si siguranta ca invitatii vor aprecia tortul la adevarata sa valoare.
Trebuie sa aveti in vedere ca torturile personalizate cantaresc mai mult (din cauza personalizarii) si compozitiile difera prin structura si densitatea lor, facand sa difere greutatea in functie de ingredientele folosite.
Asadar, cand calculam greutatea unui tort vom tine cont de numarul de invitati si compozitia preferata. La cantitatea minim necesara vom stabili impreuna decorul si apoi greutatea si pretul final.
ATENTIE: pentru torturile personalizate - in functie de decorul ales - greutatea acestora se poate chiar dubla!!!

COMPOZITIE Tort Tanc

Blat facut in casa, mousse de ciocolata belgiana Callebaut alba cu fructe de padure, mousse de ciocolata belgiana Callebaut neagra.

DESPRE Tort Tanc

Matei si-a sarbatorit ziua de nastere la Stalingrad Laser Tag Arena. Tortul trebuia sa faca parte din peisaj. Pentru el si invitatii sai a fost o surpriza foarte placuta! Pe langa toata joaca si activitatile din "arena", cu totii s-au simtit minunat!

Construit cu toate detaliile si avand "munitie" din cea mai buna ciocolata si nuci, tortul a facut senzatie! Te asteptam la Tort Design cu provocarile tale si cine stie ce o sa mai apara?! 
LIVRARE
GRATUITA
in Bucuresti si in imprejurimi
livrare gratuita
TESTEAZA
GRATUIT
orice compozitie de tort
testeaza gratuit
PORTOFOLIU
TORTURI
clienti cu care ne mandrim
portofoliu
Torturile Noastre
Informatii Utile
Newsletter
Vrei sa primesti periodic torturile noi aparute si ofertele speciale? Aboneaza-te acum :
2012 - 2017 © toate drepturile rezervate
www.tortdesign.ro este o marca inregistrata a Bon Humor Cafe
logo syms.ro