tel: 0752.143.843
slide torturi personalizate candy bar slide torturi personalizate

Torturi dupa Ocazie


Torturi dupa Continut


Torturi Diversebanner candybar

banner figurine

Tort The perfect day

facebook share

Tortul The perfect day este un tort incadrat la urmatoarele categorii: de Nunta, de Ciocolata. Tortul The perfect day din imagine are o greutate de 30 kg.

140 lei/kg
TVA inclus
Transport Gratuit
De cate kg de TORT am nevoie?
Din experienta noastra, o portie normala de tort nepersonalizat trebuie sa aiba 100-130 gr/invitat. Este o cantitate care ofera echilibru intre o portie suficienta de desert si siguranta ca invitatii vor aprecia tortul la adevarata sa valoare.
Trebuie sa aveti in vedere ca torturile personalizate cantaresc mai mult (din cauza personalizarii) si compozitiile difera prin structura si densitatea lor, facand sa difere greutatea in functie de ingredientele folosite.
Asadar, cand calculam greutatea unui tort vom tine cont de numarul de invitati si compozitia preferata. La cantitatea minim necesara vom stabili impreuna decorul si apoi greutatea si pretul final.
ATENTIE: pentru torturile personalizate - in functie de decorul ales - greutatea acestora se poate chiar dubla!!!

COMPOZITIE Tort The perfect day

Blat subtire de pandispan facut in casa. Mousse de ciocolata alba belgiana Callebaut, mousse de ciocolata alba si mousse de ciocolata neagra, bilute crocante de ciocolata.

DESPRE Tort The perfect day

Exista unele ocazii in care nu stii pentru ce sa te bucuri mai intai. Asa s-a intamplat si pentru prietenii nostri care si-au dorit ca in aceeasi zi sa se bucure infinit. Sarbatoreau atat de multe: nunta, incununarea relatiei lor speciale si botezul fiului lor.

Pregatiri multe, emotii pe masura, asa ca a fost o onoare pentru noi sa le luam de pe cap macar grija tortului. Si iata ce a iesit: un tort exceptional, ca fel ca ziua pentru care a fost pregatit, cu o dispunere atipica, care poate da bati de cap si celor mai priceputi cofetari. Culorile alese au fost in tonul intregii petreceri, florile de asemenea. Trandafirii albi, galbeni si irisii albastrii erau la fel de frumosi ca si cei naturali ce decorau mesele invitatilor. Cavalerii si domnisoarele de onoare, cam obositi, ce-i drept, au ajuns si ei pe tort. Iar in capat, am asezat frumoasa familie.

Noi suntem tare mandri de rezultatul muncii noastre. Tu cu ce provocare vii la Tort Design? 
LIVRARE
GRATUITA
in Bucuresti si in imprejurimi
livrare gratuita
TESTEAZA
GRATUIT
orice compozitie de tort
testeaza gratuit
PORTOFOLIU
TORTURI
clienti cu care ne mandrim
portofoliu
Torturile Noastre
Informatii Utile
Newsletter
Vrei sa primesti periodic torturile noi aparute si ofertele speciale? Aboneaza-te acum :
2012 - 2017 © toate drepturile rezervate
www.tortdesign.ro este o marca inregistrata a Bon Humor Cafe
logo syms.ro