tel: 0752.143.843
slide torturi personalizate candy bar slide torturi personalizate

Torturi dupa Ocazie


Torturi dupa Continut


Torturi Diversebanner candybar

banner figurine

Tort Tiramisu

facebook share

Tortul Tiramisu este un tort incadrat la urmatoarele categorii: Aniversare, Onomastica, Tiramisu. Tortul Tiramisu din imagine are o greutate de 1.5 kg.

130 lei/kg
TVA inclus
Transport Gratuit
De cate kg de TORT am nevoie?
Din experienta noastra, o portie normala de tort nepersonalizat trebuie sa aiba 100-130 gr/invitat. Este o cantitate care ofera echilibru intre o portie suficienta de desert si siguranta ca invitatii vor aprecia tortul la adevarata sa valoare.
Trebuie sa aveti in vedere ca torturile personalizate cantaresc mai mult (din cauza personalizarii) si compozitiile difera prin structura si densitatea lor, facand sa difere greutatea in functie de ingredientele folosite.
Asadar, cand calculam greutatea unui tort vom tine cont de numarul de invitati si compozitia preferata. La cantitatea minim necesara vom stabili impreuna decorul si apoi greutatea si pretul final.
ATENTIE: pentru torturile personalizate - in functie de decorul ales - greutatea acestora se poate chiar dubla!!!

COMPOZITIE Tort Tiramisu

Spuma de albus, galbenus si masacarpone italian, care inveleste piscoturi de casa insiropate cu Espresso si Amaretto.

DESPRE Tort Tiramisu

Tiramisu este o prajitura fantastica! Desi o creatie recenta, ea poate fi considerata din toate punctele de vedere o reteta clasica. Asta înseamna ca foloseste ingrediente traditionale care sunt la îndemâna oricui, iar prin munca si priceperea celui care o prepara totul se transforma într-o minunatie.

La Tort Design iubim mult aceasta reteta si de aceea o respectam cu strictete.

Desi este greu sa descrii un gust în cuvinte pentru Dumneavoastra si de dragul tortului Tiramisu vom încerca:

Înca de la primul contact vizual ne dam seama datorita stratului uniform si pufos de cacao presarat pe deasupra, ca Tortul Tiramisu trebuie sa fie un tort facut manual cu multa dragoste si dedicatie!

Când taiem prima felie de tort ne dam seama dupa cum mangaie cutitul, cât de cremos este acest Tiramisu.

Când felia de tort ajunge pe masa în fata noastra, simtim cât de bine miroase, cât de placuta este aroma faimosului lichior de migdale Amaretto.

Apoi urmeaza o adevarata simfonie pentru papilele gustative. Vioara Intai este bineînteles renumitul Mascarpone. El da acestui tort cremozitatea, elasticitatea si scoate în evidenta calittatile celorlalte ingrediente. Albusurile batute dau tortului consistenta unui norisor pufos. Piscoturile îmbibate dau consistenta tortului. Elementul inedit si surprinzator din Tiramisu este siropul cu care sunt îmbibate piscoturile facut cu Espresso original italian si Amaretto. Aceste minunate ingrediente sunt responsabile atât pentru minunatul postgust de dupa savurarea feliei de tort cât si pentru efectul înveselitor si înviorator tipic pentru Amaretto si respectiv pentru cafea.

Acesta este efectul Tiramisu adica in romana "trage-ma-n sus". De aceea Tortul Tiramisu este ideal pentru o petrecere lunga, la al carui final toata lumea va primi o noua doza de energie si de veselie. 
LIVRARE
GRATUITA
in Bucuresti si in imprejurimi
livrare gratuita
TESTEAZA
GRATUIT
orice compozitie de tort
testeaza gratuit
PORTOFOLIU
TORTURI
clienti cu care ne mandrim
portofoliu
Torturile Noastre
Informatii Utile
Newsletter
Vrei sa primesti periodic torturile noi aparute si ofertele speciale? Aboneaza-te acum :
2012 - 2017 © toate drepturile rezervate
www.tortdesign.ro este o marca inregistrata a Bon Humor Cafe
logo syms.ro