tel: 0752.143.843
slide torturi personalizate candy bar slide torturi personalizate

Torturi dupa Ocazie


Torturi dupa Continut


Torturi Diversebanner candybar

banner figurine

Tort Trio Ciocolata

facebook share

Tortul Trio Ciocolata este un tort incadrat la urmatoarele categorii: Aniversare, Onomastica, de Ciocolata. Tortul Trio Ciocolata din imagine are o greutate de 1.5 kg.

120 lei/kg
TVA inclus
Transport Gratuit
De cate kg de TORT am nevoie?
Din experienta noastra, o portie normala de tort nepersonalizat trebuie sa aiba 100-130 gr/invitat. Este o cantitate care ofera echilibru intre o portie suficienta de desert si siguranta ca invitatii vor aprecia tortul la adevarata sa valoare.
Trebuie sa aveti in vedere ca torturile personalizate cantaresc mai mult (din cauza personalizarii) si compozitiile difera prin structura si densitatea lor, facand sa difere greutatea in functie de ingredientele folosite.
Asadar, cand calculam greutatea unui tort vom tine cont de numarul de invitati si compozitia preferata. La cantitatea minim necesara vom stabili impreuna decorul si apoi greutatea si pretul final.
ATENTIE: pentru torturile personalizate - in functie de decorul ales - greutatea acestora se poate chiar dubla!!!

COMPOZITIE Tort Trio Ciocolata

Blat subtire de pandispan facut in casa. Mousse de ciocolata alba belgiana Callebaut, mousse de ciocolata cu lapte si mousse de ciocolata neagra, bilute crocante de ciocolata.

DESPRE Tort Trio Ciocolata

Numita uneori printesa dulciurilor cu staif, ciocolata poate fi regasita in toata splendoarea ei in tortul Trio Chocolate.

Aproape orice desert care se respecta contine ciocolata, in proportii mai mici sau mai mari. Dar unul care sa aiba trei moussuri de ciocolata preparate dupa retete si cu ingrediente diferite, poate fi considerat, chiar si de cei mai pretentiosi dintre clienti, unul regal.

Primul mousse este aromat, dens, creat din ciocolata neagra, cu 78% masa de cacao si suficient de puternic incat sa sustina alte doua straturi. Urmeaza mousse de ciocolata alba, jucaus, usor si imbogatit cu bilute crocante invelite la randu-le cu alt fel de ciocolata. Ultimul, pufos si vesel, este mousse de ciocolata cu lapte.

Tortul Trio ofera fiecaruia dintre noi motive de bucurie. Fie ca iti place ciocolata cu mai multa cacao, fie cea imbogatita cu lapte, fie ca esti amator de fineturi cu ciocolata alba, iata un desert care sigur te poate surprinde. Chiar daca ingredientul de baza este cunoscut tuturor inca din copilarie, iata o combinatie care face deliciul tuturor varstelor.

Ramane doar sa alegi decorul, mesajul si ocazia unui rasfat. Bucura-te TRIO! 
LIVRARE
GRATUITA
in Bucuresti si in imprejurimi
livrare gratuita
TESTEAZA
GRATUIT
orice compozitie de tort
testeaza gratuit
PORTOFOLIU
TORTURI
clienti cu care ne mandrim
portofoliu
Torturile Noastre
Informatii Utile
Newsletter
Vrei sa primesti periodic torturile noi aparute si ofertele speciale? Aboneaza-te acum :
2012 - 2017 © toate drepturile rezervate
www.tortdesign.ro este o marca inregistrata a Bon Humor Cafe
logo syms.ro