tel: 0752.143.843
slide torturi personalizate candy bar slide torturi personalizate

Torturi dupa Ocazie


Torturi dupa Continut


Torturi Diverse



banner candybar

banner figurine

Tort Valize Pentru Calatoria de Nunta

facebook share

Tortul Valize Pentru Calatoria de Nunta este un tort incadrat la urmatoarele categorii: de Nunta, Onomastica, Valentines Day, de Ciocolata, Martipan, Personalizate. Tortul Valize Pentru Calatoria de Nunta din imagine are o greutate de 30 kg.

140 lei/kg
TVA inclus
Transport Gratuit
De cate kg de TORT am nevoie?
Din experienta noastra, o portie normala de tort nepersonalizat trebuie sa aiba 100-130 gr/invitat. Este o cantitate care ofera echilibru intre o portie suficienta de desert si siguranta ca invitatii vor aprecia tortul la adevarata sa valoare.
Trebuie sa aveti in vedere ca torturile personalizate cantaresc mai mult (din cauza personalizarii) si compozitiile difera prin structura si densitatea lor, facand sa difere greutatea in functie de ingredientele folosite.
Asadar, cand calculam greutatea unui tort vom tine cont de numarul de invitati si compozitia preferata. La cantitatea minim necesara vom stabili impreuna decorul si apoi greutatea si pretul final.
ATENTIE: pentru torturile personalizate - in functie de decorul ales - greutatea acestora se poate chiar dubla!!!

COMPOZITIE Tort Valize Pentru Calatoria de Nunta

Compozitia tortului Valize Pentru

DESPRE Tort Valize Pentru Calatoria de Nunta

Tortul Valize Pentru Calatoria de Nunta este doar in parte creatia Tort Design. Aproape intreg meritul le apartine simpaticilor miri, care au vrut ca tortul lor sa iasa total din tiparele clasice. La intoarcerea din frumoasa lor calatorie, ne-au relatat ca la nunta, toti invitatii au ramas cu gura cascata atunci cand s-a prezentat tortul. Asa ceva nu mai vazusera!

Pentru noi provocarea mare a fost sa facem ca aceste componente de tort sub forma de valiza sa stea in consola si sa poata suporta transportul, tinand seama ca in realitatea noastra adica in tort-realitate nu erau valize, facute pentru a fi transportate ci etaje de tort din Mousse delicios, facute pentru a fi mancate. Aici am folosit ingredientele secrete ale torturilor noastre: gust, pasiune si ….un pic de magie… Bine ,…pentru tortul de fata un pic mai multa magie!

Tot pentru acest caz a mai fost folosit ceva cu totul si cu totul special: Imaginatia Clientului Tort Design!



 
LIVRARE
GRATUITA
in Bucuresti si in imprejurimi
livrare gratuita
TESTEAZA
GRATUIT
orice compozitie de tort
testeaza gratuit
PORTOFOLIU
TORTURI
clienti cu care ne mandrim
portofoliu
Torturile Noastre
Informatii Utile
Newsletter
Vrei sa primesti periodic torturile noi aparute si ofertele speciale? Aboneaza-te acum :
2012 - 2017 © toate drepturile rezervate
www.tortdesign.ro este o marca inregistrata a Bon Humor Cafe
logo syms.ro