tel: 0752.143.843
slide torturi personalizate candy bar slide torturi personalizate

Torturi dupa Ocazie


Torturi dupa Continut


Torturi Diversebanner candybar

banner figurine

Tort Whisky

facebook share

Tortul Whisky este un tort incadrat la urmatoarele categorii: Aniversare, Onomastica, Alcool, de Ciocolata. Tortul Whisky din imagine are o greutate de 1.5 kg.

130 lei/kg
TVA inclus
Transport Gratuit
De cate kg de TORT am nevoie?
Din experienta noastra, o portie normala de tort nepersonalizat trebuie sa aiba 100-130 gr/invitat. Este o cantitate care ofera echilibru intre o portie suficienta de desert si siguranta ca invitatii vor aprecia tortul la adevarata sa valoare.
Trebuie sa aveti in vedere ca torturile personalizate cantaresc mai mult (din cauza personalizarii) si compozitiile difera prin structura si densitatea lor, facand sa difere greutatea in functie de ingredientele folosite.
Asadar, cand calculam greutatea unui tort vom tine cont de numarul de invitati si compozitia preferata. La cantitatea minim necesara vom stabili impreuna decorul si apoi greutatea si pretul final.
ATENTIE: pentru torturile personalizate - in functie de decorul ales - greutatea acestora se poate chiar dubla!!!

COMPOZITIE Tort Whisky

Blat subtire de pandispan facut in casa. 
Mousse de ciocolata neagra belgiana Callebaut, cafea Lavazza, mousse de whisky.


DESPRE Tort Whisky

Din formula magica data de priceperea cofetarilor nostri, de calitatea ireprosabila a ingredientelor folosite si experienta Tort Design, venim in fata voastra cu un desert nou: Tort Whisky.

Asa cum il recomanda si numele, este un produs cu personalitate, adresat celor ce apreciaza combinatia dintre ciocolata, cafea si clasicul whisky.

Peste clasicul blat subtire de pandispan gasiti un strat de mousse de ciocolata neagra si cafea, pentru ca mai apoi sa deschidem spectrul coloristic cu albul cremei cu licoarea magica ce da numele tortului. Imaginea creata intrece descrierea noastra, asa cum singuri puteti descoperi.

Cat despre gust...greu de cuprins in cuvinte. Ce va poate impresiona mai intai? Sa fie aroma de cafea si ciocolata sau cea al unui whisky bun, vechi, de calitate? Noi credem ca gustul fin de alcool va fi cel care ramane puternic ancorat in memoria curajosilor care il gusta.

Decorurile...infinite. La fel ca mesajul pe care il putem insera pe un tort ce da buna dispozitie unui moment de relaxare la birou sau acasa, cu familia. Indrazneste sa privesti si altfel desertul decat cu ochi dulci. Fii acum hotarat, puternic si cu personalitate, la fel ca un pahar robust cu whisky si un cub de gheata! 
LIVRARE
GRATUITA
in Bucuresti si in imprejurimi
livrare gratuita
TESTEAZA
GRATUIT
orice compozitie de tort
testeaza gratuit
PORTOFOLIU
TORTURI
clienti cu care ne mandrim
portofoliu
Torturile Noastre
Informatii Utile
Newsletter
Vrei sa primesti periodic torturile noi aparute si ofertele speciale? Aboneaza-te acum :
2012 - 2017 © toate drepturile rezervate
www.tortdesign.ro este o marca inregistrata a Bon Humor Cafe
logo syms.ro