tel: 0752.143.843
slide torturi personalizate candy bar slide torturi personalizate

Torturi dupa Ocazie


Torturi dupa Continut


Torturi Diversebanner candybar

banner figurine

Tort Winnie the Pooh

facebook share

Tortul Winnie the Pooh este un tort incadrat la urmatoarele categorii: de Ciocolata, de Fructe, Copii. Tortul Winnie the Pooh din imagine are o greutate de 4 kg.

140 lei/kg
TVA inclus
Transport Gratuit
De cate kg de TORT am nevoie?
Din experienta noastra, o portie normala de tort nepersonalizat trebuie sa aiba 100-130 gr/invitat. Este o cantitate care ofera echilibru intre o portie suficienta de desert si siguranta ca invitatii vor aprecia tortul la adevarata sa valoare.
Trebuie sa aveti in vedere ca torturile personalizate cantaresc mai mult (din cauza personalizarii) si compozitiile difera prin structura si densitatea lor, facand sa difere greutatea in functie de ingredientele folosite.
Asadar, cand calculam greutatea unui tort vom tine cont de numarul de invitati si compozitia preferata. La cantitatea minim necesara vom stabili impreuna decorul si apoi greutatea si pretul final.
ATENTIE: pentru torturile personalizate - in functie de decorul ales - greutatea acestora se poate chiar dubla!!!

COMPOZITIE Tort Winnie the Pooh

Blat subtire facut in casa. Mousse de ciocolata alba belgiana Callebaut si fructe de padure.

DESPRE Tort Winnie the Pooh

Sunt cateva personaje pe care ajungi sa le indragesti toata viata pentru tot ce intruchipeaza ele in copilarie. Admiratie, armonie, chiar dragoste au adus cu ele personajele lui Disney, ale basmelor Fratilor Grimm sau ale desenului animat.

Winnnie este simbolul prieteniei, intelegerii, generozitatii, dar si al dorintei de explorare, de impartasire si al echilibrului relatiilor. Iata cate invata un copil urmarind un personaj mereu vesel si inconjurat de prieteni, cum este ursuletul roz. de plus, pe nume Winnie. Si ca rasplata pentru ca ii plac aventurile lui, a venit special pentru Ari sa ii ureze "La multi , ani!". Si nu singur, ci insotit de doi dintre cei mai indragiti prieteni ai sai. Pregatiti parca de un picnic in familie, s-au asezat cuminti pe tort si noi i-am "livrat"pe toti la petrecere. 
LIVRARE
GRATUITA
in Bucuresti si in imprejurimi
livrare gratuita
TESTEAZA
GRATUIT
orice compozitie de tort
testeaza gratuit
PORTOFOLIU
TORTURI
clienti cu care ne mandrim
portofoliu
Torturile Noastre
Informatii Utile
Newsletter
Vrei sa primesti periodic torturile noi aparute si ofertele speciale? Aboneaza-te acum :
2012 - 2017 © toate drepturile rezervate
www.tortdesign.ro este o marca inregistrata a Bon Humor Cafe
logo syms.ro